"Stop toch met alle diëten en leer weer ontspannen omgaan met eten. Zodat je lichaam krijgt wat het nodig heeft en jij je een stuk beter voelt."

wil je daar meer van weten? maak een afspraak»
  • Eet lekker gevarieerd

  • Eet lekker veel groente

  • Eet elke dag lekker fruit

  • Lekker even bewegen

  • Dan voel jij je weer lekker


Een gezond bedrijf

Investeren in gezondheid van uw medewerkers verdient zichzelf terug.
Als werkgever voert u een actief beleid als het gaat om de gezondheid van uw medewerkers. Het aantal mensen met overgewicht groeit nog steeds. Overgewicht kan ervoor zorgen dat medewerkers ziek worden. Als werkgever kunt u ook met dit probleem een proactieve houding aannemen voor een laag ziekteverzuim.

Door de wet Poortwachter heeft u als werkgever een grotere rol en meer verantwoordelijkheid gekregen bij de preventie van de gezondheid van uw medewerkers. Voeding en overgewicht spelen hierbij een belangrijke rol.

Hoe krijgt u uw personeel zover dat ze serieuzer omgaan met hun gezondheid, meer gaan bewegen en gezonder gaan eten? Door aandacht te besteden aan gezonde voeding en voldoende beweging, verlaagt u het risico op ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. In plaats daarvan krijgt u gemotiveerder personeel dat zich gezond voelt en beter presteert.

Door het houden van een persoonlijk spreekuur in uw bedrijf kan ik uw medewerkers met overgewicht begeleiden naar een gezonde levensstijl en een gezond gewicht. Tijdens de begeleiding richt ik mij op drie punten: gezonde voeding, gezonde leefstijl en het oplossen van de oorzaak van het overgewicht.

Ook het houden van een of meerdere workhops behoort tot de mogelijkheden. Op een leuke en interactieve manier wordt er veel geleerd over een gezonde leefstijl. Vraag naar de mogelijkheden.

Terug naar boven

 

Geïnteresseerd?

Bel gerust voor meer informatie, kennismaking of een afspraak
tel.
 
0318 - 50 20 10
of laat even een berichtje achter.

Klik hier voor het contactformulier.