"Stop toch met alle diëten en leer weer ontspannen omgaan met eten. Zodat je lichaam krijgt wat het nodig heeft en jij je een stuk beter voelt."

wil je daar meer van weten? maak een afspraak»
  • Eet lekker gevarieerd

  • Eet lekker veel groente

  • Eet elke dag lekker fruit

  • Lekker even bewegen

  • Dan voel jij je weer lekker


Weer gewoon eten

Een gezond gewicht behalen, terwijl je gewoon eet.

Het probleem met een dieet is dat het niet lang vol te houden is. Op de lange duur krijg je te maken met allerlei tekorten waardoor je je moe en slap gaat voelen. Door dat nare gevoel krijg je vaak meer zin in zoetigheid. Toch wil je nog steeds graag afvallen en lekker fit zijn. De beste oplossing is je voedingspatroon en je leefstijl aan te passen. Je lichaam weer geven wat het nodig heeft.

Maar wat is nu eigenlijk wel of niet gezond en hoeveel heb je nodig om alle benodigde voedingstoffen binnen te krijgen? Door alle diëten, hypes enz. ben je misschien helemaal de weg kwijt geraakt.
Gun jezelf een coach die jou wil helpen om de juiste stappen te zetten en je doel te bereiken.

Ga weer genieten van echt lekker eten en stop met het volgen van weer een nieuw dieet, daar wordt je vaak alleen maar dikker van en ongelukkiger.

Alice, Voeding&Gewicht in Veenendaal is aangesloten bij Puur Gezond en kan jou helpen om weer te gaan genieten van eten waardoor je je fitter, slanker en gezonder zult voelen. Maak snel een afspraak...

PuurGezond_banner_278x68_2012_1

 
Download now
Flying screens
File flowplayer-3.2.5.zip
Date 2010-10-01
Size 112 kB
OS all
What's new in 3.2