"Ben jij de baas over de tussendoortjes of zijn de tussendoortjes de baas over jou?"

Test het eens...
  • Breng regelmaat in je eetpatroon

  • Neem de tijd om te eten

  • Geniet van je eten

  • Voel wanneer je genoeg hebt

  • Kom weer in balans


Wie is Alice?

Vanaf september 2009 heb ik een praktijk voor voedingsadvies en gewichtsbeheersing in Veenendaal, waarin ik met veel plezier mensen met gewichtsproblemen begeleid naar een gezond(er) gewicht en een gezonder leven. Nadat ik in maart 2009 mijn diploma Gewichtsconsulent ontving, heb ik een aanvullende opleiding Voeding voor Kinderen gedaan. Omdat ik al snel ontdekte dat motiveren en coachen heel belangrijk zijn in mijn werk, heb ik een uitgebreide coachingcursus gevolgd, waardoor ik nu ook gecertificeerd gezondheidscoach ben. Daarnaast volg ik jaarlijks verschillende geaccrediteerde bijscholingen. In september 2015 heb ik een scholing emotie-eten de baas gevolgd.
Er wordt niet gewerkt met een ingewikkeld of streng dieet, shakes of supplementen, maar ik wil samen met jou stap voor stap werken aan een gezonder gewicht. Op deze manier is het voor jou goed vol te houden en kun je afvallen zonder dat je snel weer terugvalt in je oude gedrag.
De sleutel tot succes is het aanpassen van je (eet)gedrag op de lange termijn. Hoe dat moet, wil ik je graag leren.

Wil jij graag afvallen op een gezonde manier en een persoonlijke begeleiding waarin jouw valkuilen en moeiten aan de orde komen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Alice, Voeding&Gewicht in Veenendaal!

Misschien heb je helemaal geen overgewicht maar kamp je juist met ondergewicht, ook dan wil ik je graag begeleiden. Aan ondergewicht wordt helaas te weinig aandacht besteed, terwijl het juist een groot probleem kan zijn. Wil jij praktische tips en een goede begeleiding naar een gezonder gewicht? Neem dan snel contact op.

Gewichtsconsulent Alice Verhoeff is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Deze beroepsvereniging biedt de garantie voor een professionele en deskundige begeleiding.
Ga voor meer informatie met de muis over het logo van de BGN.

bgn_logo_rgb
 

Geïnteresseerd?

Bel gerust voor meer informatie, kennismaking of een afspraak
tel.
 
0318 - 50 20 10
of laat even een berichtje achter.

Klik hier voor het contactformulier.
Download now
Flying screens
File flowplayer-3.2.5.zip
Date 2010-10-01
Size 112 kB
OS all
What's new in 3.2